Notícies

;
20 enero 2009

Peníscola tornarà a tindre les seues fontetes

Després de la promesa electoral de l'actual grup de govern de recuperar la zona de les fontetes, s'ha donat el primer pas endavant en una entrevista amb Pepa Balaguer, arquitecta que ha portat a terme nombrosos projectes relacionats amb el patrimoni municipal.
El primer edil ha sol·licitat la redacció del projecte que comprendria la recuperació de les fonts de la zona portuària que limita amb la façana sud del nucli antic, així com l'eliminació de la llengua d'aigua estancada que es troba en aqueixa mateixa zona.
“Es taparà l'aigua i aprofitarà alguns trams per a fer una zona d'oci” explicava Martínez, i “Peníscola tornarà a tenir les seues fontetes”.
El finançament del projecte l'assumirà en la seua totalitat l'Ajuntament, a través d'una ampliació de crèdit que es va realitzar en el pressupost de 2008, que es tornarà a revisar a l'efecte.
“El crèdit s'ampliarà de nou per a escometre aquest projecte que puja a més de 200.000€”, explicava.
Després dels tràmits pertinents i la licitació del projecte, Martínez preveu que puguen iniciar-se les obres abans de final d'any, malgrat que “aventurar qualsevol data ara és arriscat atesa la fase inicial en què ens trobem" assegurava.

  Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola