Notícies

;
16 enero 2009

La Biblioteca Municipal estrena WiFi

A partir d'aquesta setmana qualsevol usuari podrà connectar-se a la xarxa wifi que es troba disponible a la biblioteca municipal en l'horari habitual de dilluns a divendres des de les vuit del matí fins a les vuit de la vesprada, amb un descans entre les tres i les quatre.
“Després del trasllat de les instal·lacions i el fons documental a la seua nova ubicació en el carrer Antonio Castell fa dos anys, hem anat incorporant nous llibres i complementat el servei amb l'accessibilitat a Internet, ara també sense cable” explicava l'edil de l'àrea, Matilde Guzmán.
La biblioteca compta amb més de set mil llibres, “aquest passat any hem invertit 2000€ en aprovisionament de nous exemplars, repartits entre material per a públic infantil i adult”  comentava.
Per al present any, la Regidoria de Cultura ha previst invertir novament aqueixa mateixa quantitat per a seguir augmentant la quantitat d'exemplars disponibles, “segons les indicacions del responsable de la biblioteca, les dades disponibles sobre préstecs per temàtiques i l'opinió dels propis usuaris que també intervé en el procés d'ampliació d'exemplars” assegurava.
En l'últim any, el nombre d'usuaris de la Biblioteca Municipal de Peníscola s'ha duplicat pel que fa a 2007 fins a arribar a superar els 4.000, resultant el perfil d'usuari majoritari el “de dona adulta”, amb quasi un total de 2.000 usuàries.
“Xifres que demostren que l'interés dels ciutadans i ciutadanes per les possibilitats i oferta de la bibliteca va en augment ”valorava Guzmán.
“Per això, des de la Regidoria seguim apostant per la renovació i l'aprovisionament de nous llibres i l'adequació de les instal·lacions a les noves demandes, com és la incorporació de la xarxa d'Internet sense cables per a tot aquell que duga el seu portàtil” concloïa. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola