Notícies

;
15 enero 2009

El Patronat de Turisme comença la temporada

Peníscola, destinació turístic de referència de la Comunitat, estrena un any ple de novetats, encapçalades per la presentació de la nova gerent de l'Organisme Autònom, Beatriz Rosa.
La nova responsable de la gestió de la promoció turística del municipi és llicenciada en Publicitats en Relacions Públiques i diplomada en Turisme, "la garantia de la seua formació que, juntament amb la seua experiència en el sector i en la gestió de destins, ens asseguren que tindrem al capdavant del Patronat una persona de total solvència professional que compta amb tot el suport del Consell d'Administració”, assegurava Rafael Suescun, president del Patronat.
Entre les primeres actuacions previstes per a 2009 estan l'assistència al Saló de Vacances Thomas Cook a Valence, França i l'assistència amb estand propi a la Fira Internacional de Turisme de Madrid.
“El Patronat seguirà assistint a les fires nacionals i internacionals habituals, a més de programar dues inversions molt interessants per a la promoció de destinació: una campanya de publicitat a les televisions locals i autonòmiques, a més de l'organització d'un esdeveniment amb projecció nacional i internacional” explicava. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola