Notícies

;
02 diciembre 2008

El Patronat de Turisme aprova el pressupost per a 2009

El pressupost puja a un total de 1.053.080 €, en el qual s'ha de destacar la creació d'una partida destinada a Esdeveniments i actuacions promocionals que puja a 310.000 €. “Per descomptat, i al marge d'aquesta, estan les diferents activitats que programa el Patronat des de fa ja alguns anys com les activitats ludicoculturals, el Festival de Música Clàssica o el Mercat Medieval, entre altres”, explicava.
Una altra de les novetats d'aquest pressupots és l'eliminació de l'aportació per a la celebració del Festival de Cinema de Comèdia, “ja que no ha complert els objectius que persegueix el Patronat amb aquest tipus d'inversions, que és la promoció turística del municipi i la connexió amb el client final” argumentava l'edil.
L'actual Consell d'Administració del Patronat ha considerat, per unanimitat, la possibilitat d'invertir els recursos econòmics destinats a la promoció en altres actuacions “més agressives, més directes i més efectives que aconseguisquen arribar al nostre client final i que això revertisca en l'arribada de turistes al nostre municipi” explicava Suescun.
Així, el montant destinat a l'organització de l'esdeveniment cinematogràfic es destinarà a l'organització d'esdeveniments i activitats promocionals, entre les quals destacarà “l'organització d'un esdeveniment que comptarà amb, a més de l'aportació local, amb el finançament de la Diputació Provincial i la Generalitat Valenciana per al qual el Patronat convocarà un concurs d'idees” comentava.
“Acomiadar un festival amb anys de trajectòria no és senzill, tanmateix, en aquest moment la decisió té el suport dels diferents agents socials implicats, els empresaris i els diferents grups polítics", a la qual cosa afegia que cal renovar-se, modernitzar-se i adaptar les estratègies de promoció a l'actualitat.
El Patronat Municipal de Turisme de Peníscola “obre així una nova etapa, on es renovaran les estratègies de venda i en la qual seguirà perseguint el seu objectiu últim, que és promocionar Peníscola com el municipi turístic que és, de qualitat i amb molt per oferir” assegurava Suescun.
El pressupost contempla, a més, l'assistència a fires nacionals i internacionals, així com l'organització de viatges de familiarització (fam-trip), viatges de premsa (press trip) i sessions de treball i seminaris (workshop), “en els quals es treballarà amb estratègies de promoció directa en mercat emissor i destinació” concloia. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola