Notícies

;
27 noviembre 2008

Entrega de claus de les primeres VPP

Després d'uns quants mesos de tràmit, els primers adjudicataris dels habitatges de proteccó pública a Peníscola han recollit avui les claus de les seues futures cases.
“El període de comprovació de documentació i d'assignació d'habitatges per part de l'entitat bancària i la Conselleria ha sigut el previst, per la qual cosa les onze famílies afortunades podran passar el Nadal en els seus nous habitatges i gaudir-ne en l'any nou dels beneficis econòmics” comentava Romualdo Forner, edil d'Urbanisme.
Després dels tràmits pertinents, a la Notaria, l'empresa constructora ha fet el lliurament de les claus dels habitatges protegits a cadascun dels propietaris en presència de l'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, qui ha felicitat els nous propietaris i ha reiterat el seu suport als més joves: "la joventut ha de trobar solucions per als seus problemes d'accés a l'habitatge i l'Administració té l'obligació d'activar tots els mecanismes que permeten que els nostres joves avancen i cresquen en autonomia i qualitat de vida”. Amb aquesta argumentació, el primer edil ha justificat l'aposta del govern municipal pels habitatges protegits, “ara n'hi ha 11, en uns mesos ja n'hi haurà 30 i, si de l'estudi que s'està realitzant resultara la necessitat de liberar més sòl municipal, l'Ajuntament el posaria a disposició de noves urbanitzadores que construïsquen VPP en les zones de Capblanc i Sant Antoni”. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola