Notícies

;
27 noviembre 2008

Fobesa renova la imatge dels vehicles de RSU i neteja de Peníscola

Fobesa, empresa concessionària dels serveis de neteja viària, neteja de platges i recollida de RSU de Peníscola, ha presentat avui la nova imatge que podrà veure's en tots els vehicles que la firma empra en aquesta població per a realitzar els diferents serveis.

L'acte ha tingut lloc en l'explanada del port pesquer i ha comptat amb la presència de l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, del president de Fobesa, Enrique Gimeno, així com del regidor de Serveis i Medi Ambient, Agustín Fresquet i el director general de Fobesa, Manuel Ricote.

El màxim responsable de Fobesa, Enrique Gimeno, ha destacat que, amb aquesta mesura, l'empresa ratifica el seu compromís amb el medi ambient i amb la millora de la imatge de la població, ja que els nous vehicles inclouen també la nova imatge corporativa de l'Ajuntament de Peníscola.

La nova retolació dels camions pretén donar una imatge més fresca i relacionada amb la naturalesa, que transmeta als ciutadans que les diferents tasques que Fobesa realitza a Peníscola tenen com a objectiu millorar el seu entorn natural i garantir un desenvolupament sostenible. La firma de Gimeno Servicios ha retolat de 16 camions que s'empren en la recollida de residus sòlids urbans (RSU), en neteja viària i en neteja de platges. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola