Notícies

;
21 noviembre 2008

Oferta i demanda turística es troben a Pamplona

L'experiència en terres navarreses d'empresaris i representants locals finalitzava ahir amb la trobada professional entre minoristes i hotelers a Pamplona. La presentació de destinació, a càrrec del Patronat Municipal de Turisme, va incloure la presentació del clip musical de la cançó Estrella en el Mar de Sergio Dalma i les novetats quant a canals de promoció, com són les descàrregues per bluetooth de la guia de serveis, o l'acabat d'estrenar canal youtube de la Ciutat a la Mar.
“Els videos carregats en el portal, la quantitat de dades que hi ha en la pàgina web i el video clip ens seran molt útils per a vendre Peníscola als nostres clients” assegurava Arantxa, una de les agents assistents al workshop.
Per la seua banda, la presència política en l'acte “demostra que Peníscola i Pamplona es tenen molta simpatia” tal com afirmava el primer edil de la ciutat castellonenca, Andrés Martínez.
L'acte inicial protocol·lari va comptar amb la presència del vicepresident de la Diputació de Castelló, Luís Tena, així com amb l'agraïment a l'alcalde de Peníscola per la visita per part de la directora de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament pamplonés, Silvia Azpilicueta, així com per part de la directora de Màrqueting Turístic del govern de Navarra, Carmen Oroz.
“L'enteniment entre ambdues comunitats es manifesta en el volum de turistes que es desplacen entre ambdues, la qual cosa suposa al voltant d'un deu per cent del turista nacional en ambdós casos, nombre que, després de la visita i les estratègies de venda programades, estic segur que augmentarà” assegurava el primer edil.
La trobada, inscrita dins de l'agenda d'activitats planificades per a la promoció de Peníscola a Navarra, finalitzava amb una Festa Peníscola en un cèntric local de moda de la ciutat on es van sortejar articles de merchandising de la Ciutat a la Mar i caps de setmana entre el públic.
“Una trentena d'agents i al voltant de cinc-centes persones es 'van acostar' a Peníscola ahir a Pamplona, nombre que es multiplicarà quan cadascun d'ells conte a clients i coneguts la fascinant oferta de la nostra ciutat” va afirmar Rafael Suescun, president del Patronat Municipal de Turisme i edil responsable de l'àrea.
Les valoracions per part del empresariat i el Patronat Municipal no es faran esperar ja que després de la celebració d'ambdós esdeveniments, la delegació peniscolana encapçalada per la classe política i l'Agrupació d'Empresaris Turístics de Peníscola ja definia l'acció com “un gran èxit”.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola