Notícies

;
20 noviembre 2008

L'Ajuntament de Pamplona obre les portes a la delegació de Peníscola

El primer acte protocol·lari de l'agenda de la delegació de Peníscola en terres navarreses aquesta setmana s'ha dut avui a terme a l'Ajuntament de Pamplona.
La recepció de les autoritats per part de la senyora Ana Pineda, regidora delegada d'Hisenda Local, Comerç i Turisme, ha continuat amb una visita a les dependències, zones nobles i saló de plens de l'edifici consistorial i ha finalitzat amb l'intercanvi de material promocional d'ambdós municipis.
La curiositat del dia ha vingut de la mà de la coneguda festivitat de San Fermín, ja que les autoritats peniscolanes han pogut posar en la balconada des d'on es llença el tradicional Chupinazo que dóna començament a les festes taurines.
Navarra és un dels primers mercats emissors nacionals del turista que visita Peníscola, i la Comunitat Valenciana està també dins de les cinc primeres comunitats, per nombre de visitants a la comunitat foral.
“El treball en mercat d'origen és molt important, per això, el contacte amb autoritats, associacions i empreses especialitzades en comercialització de productes turístics formen part de la nostra agenda aquests dies” assegurava l'edil de Turisme, Rafael Suescun.
L'Agrupació d'Empresaris Turístics de Peníscola, juntament amb una nodrida representació del govern municipal, estan de promoció en terres navarreses fins al divendres, “amb l'objectiu de conèixer el mercat emissor i establir nous contactes comercials” apuntava. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola