Notícies

;
13 noviembre 2008

Nova oferta i noves instal·lacions per a la Universitat Popular

Després d'uns quants mesos d'obres per al condicionament de les noves dependències on es troben situats la majoria de cursos de la Universitat Popular, ahir s'inaugurava oficialment la temporada 2008-2009 amb la visita a les instal·lacions i aules per part de la regidora de Cultura, Matilde Guzmán, i l'alcalde de la ciutat, Andrés Martínez.
“Enguany hem incrementat el nombre de cursos amb dues propostes més que l'anterior i, al seu torn, han augmentat el nombre d'inscripcions totals, la qual cosa és un símptoma clar que la Universitat Popular té una resposta molt positiva per part de la ciutadania” explicava la regidora.
Per la seua banda, l'alcalde del municipi, Andrés Martínez, incidia en la importància de la iniciativa com a “part de l'oferta ludicocultural que programa l'Ajuntament juntament amb les escoles esportives i la programació d'activitats de les diferents regidories”.
La Universitat Popular amb més de deu anys de marxa, compta amb una inversió per a aquest exercici de més de 100.000 €, als quals “cal sumar les despeses de manteniment de les instal·lacions, neteja, llum etc. que també assumeix l'Ajuntament” aclaria Guzmán.
Una inversió “contundent” en paraules del mateix primer edil, que enguany s'ha vist incrementada també per la inversió de la Regidoria en la millora i adequació de les instal·lacions i les aules. “L'antic menjador del col·legi s'ha reconvertit en una aula per a fer aeròbic que permet aglutinar la majoria d'oferta de la UP en un únic edifici cèntric que, a més, permet descongestionar l'ocupació del pavelló esportiu” valorava la responsable de l'àrea.
Els cursos van des de la pràctica de ioga o tai-txí fins a l'aeròbic passant per les classes d'anglés, valencià o manualitats que compten ja amb “alumnes fidels i repetidors que, per tan sols 40 o 50 euros, segueixen un curs amb professors qualificats en la matèria, al llarg de tot l'hivern” explicava Guzmán. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola