Notícies

;
13 noviembre 2008

Antonio Albiol, nou president dels Moros i Cristians

La nova junta, amb el seu president al capdavant “pretén sumar experiència i aportar la il·lusió d'un equip jove, sempre mantenint les arrels i el sentiment de l'Associació”, comentava Antonio Albiol.
L'entitat, que és una de les més importants en nombre de socis en el municipi, compta amb 23 anys d'antiguitat i participa activament de la programació cultural de Peníscola, “la nostra intenció és seguir col·laborant amb les diferents regidories per a donar suport a les activitats que es programen per a les diferents festes”, apuntava el president.
L'elaboració d'una pàgina web de l'entitat i la transformació de la kàbila en un lloc social són projectes que el nou equip pretén desenvolupar durant els pròxims mesos, “comptant amb l'opinió i el suport de tot l'equip de treball i els socis de l'entitat”, explicava Albiol.
Entre les activitats que l'Associació realitzarà el 2008 es troben el Concurs de Fotografia Lluís Oms que se celebra aquest mes de novembre; i durant les festes nadalenques, l'organització de l'arribada de Pare Noël i la reaparició de la seua khaima en el Mercat Medieval. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola