Notícies

;
10 noviembre 2008

I Marxa MBK Serra d'Irta

Aquest cap de setmana el parc natural acollia quasi un centenar de ciclistes participants en la primera Marxa en Mountainbike per la Serra d’Irta,
La iniciativa de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Peníscola ha comptat amb la col·lacoració de la Unió Ciclista Vinaròs que, como cada any, participa en l'organització d'un esdeveniment esportiu a la Ciutat a la Mara.
“Enguany hem volgut iniciar aquesta marxa pel parc naturals ja que aquest ofereix moltes possibilitats per als esportistes, que folem fomentar” explicava l'edil de l'àrea, Jesús Ayza.
La marxa, que comença amb una clara vocació de continuïtat, va congregar ciclistes de diversos municipis d'edats compreses entre quinze i més de setanta anys, “dada que demostra la capacitat de convocatòria de l'esport a l'aire lliure, en un entorn natural privilegiat, que a més no distingeix ni sexe ni edat” comentava l'edil.
En la marxat també hi va haver representació femenina i multitud de participants que van seguir diferents recorreguts en funció del nivell i capacitat: “hi havia previstes dues rutes, una per a principiants de 29 Km, i una altra per a experts en bicicleta de muntanya de 39 Km” explicava Ayza,” i alguns dels participants van acompanyar el pelotó ciclista fins on van arribar les forces”, afegia el regidor.
Aquesta primera marxa “ha sigut un èxit que volem repetir els pròxims anys” assegurava Ayza, qui es mostra optimista respecte al creixement i foment de l'esport en el municipi: “Des de la Regidoria estem treballant pel foment de l'esport base i la pràctica de l'esport amateur, així com en la programació d'activitats per als visitants i turistes que, durant l'època estival, reclamen opcions de turisme saludables i relacionades amb l'exercici físic. En aquesta línia, volem treballar per fomentar l'esport en els entorns naturals, respectant el medi ambient i gaudint-ne” acabava l'edil. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola