Notícies

;
08 noviembre 2008

Platges de nota

Després d'obtenir els resultats de la campanya "Posa el teu gra d'arena" empresa per la Regidoria de Platges aquest estiu, l'edil de l'àrea, Agustín Fresquet, ha fet públiques les valoracions dels usuaris.

"Els resultats no podrien ser més reveladors, els turistes valoren com a bones o molt bones les nostres platges en un 90% dels casos i un dels ítems més valorats n'és la neteja", assegura Fresquet.

La campanya de recollida d'informació s'ha portat a terme durant el mes d'agost d'enguany, amb una mostra aleatòria de 500 enquestats.

Després d'aquesta acció la Regidoria disposa de l'opinió de l'usuari de platges que ha manifestat el seu nivell de satisfacció i ha reclamat noves inversions, "segons l'opinió dels nostres turistes, hi ha qüestions que caldrà millorar en el futur com l'increment del nombre de lavabos públics" explicava.

La campanya, que ha recaptat informació valuosa per a emprendre accions de millora, al seu torn, tractava de conscienciar els usuaris de les platges de la seua neteja i conservació, "qüestió fonamental per a complementar l'esforç de l'administració local en la inversió en neteja" comentava l'edil.

"La pròxima campanya valorarem les peticions i la puntuació de les platges segons els nostres usuaris per a emprendre noves accions de millora i conscienciació i així mantenir el nivell d'excel·lència de les nostres platges" afirmava Fresquet.

Per a la pròxima temporada, la Regidoria ja planifica accions de millora i consultes als usuaris de les cales de la zona sud i estudia donar resposta a peticions generalitzades pels turistes, com són la necessitat d'incrementar els punts de recollida selectiva de residus en la mateixa arena.

Think Solutions, la consultora encarregada de l'estudi, ha manifestat la voluntat de continuar el projecte amb altres campanyes que complementarien l'actual i facilitarien la presa de decisions a la Regidoria."No oblidem que la nostra platja amb més longitud, fins a cinc quilòmetres, compta amb les ISO 9001, 14001 i la Q de l'ICTE, certificats que acrediten la qualitat i la gestió reponsable del medi ambient" recordava l'edil.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola