Notícies

;
06 noviembre 2008

Segona promoció VPP a Peníscola

Els interessats a sol·licitar un habitatge de protecció pública poden fer-ho fins a l'1 de desembre.
Després del sorteig de la primera promoció d'habitatges de VPP a Peníscola, aquest mes de novembre, s'ha obert el procés de recepció de sol·licituds per a la segona promoció de vint habitatges en el municipi. Les sol·licituds podran presentar-se a l'oficina que la mercantil Urbanirzadora Constitución té oberta al públic al carrer de Garbí, al costat de l'edifici d'habitatges en construcció objecte de sorteig.
L'horari de l'oficina és de dilluns a divendres de 16.30h a 19.30h i el personal de la constructora informarà els interessats en els tràmits i documentació necessària per a optar a les noves VPP.
Els habitatges de 85m2 de mitjana, compten amb tres habitacions, dos banys i un traster, tot per un preu total d'entre 80.000€ i 115.000€.
Els sol·licitants hauran d'acreditar, entre altres qüestions, cinc anys d'empadronament en el municipi, no ser titular d'un altre habitatge subjecte a règim de protecció pública i destinar l'habitatge a la seua residència habitual.
Una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, es realitzarà un llistat provisional d'admesos. D'igual manera es presentarà una llista provisional d'exclosos amb les causes de l'exclusió.
Aquestes llistes provisionals s'exposaran a l'oficina de vendes de la constructora, perquè els interessats puguen formular-hi al·legacions per un termini de set dies. Després de la resolució d'aquestes, es publicarà la llista definitiva i als admesos per al sorteig se'ls assignarà un número amb el qual participaran en el mateix.
Davant la presència de notari es realitzarà el sorteig el resultat del qual es publicarà en el Tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Peníscola.

Els primers onze habitatges ja sortejats es lliuraran als seus propietaris aquesta setmana.
D'altra banda, la primera promoció d'habitatges s'ha lliurat aquesta mateixa setmana, “En pocs mesos 31 famílies podran gaudir dels avantatges d'un VPP a Peníscola, i després de l'enquesta encarregada a una empresa especialitzada, s'estudiarà la necessitat de noves promocions d'habitatge protegit en el nostre municipi” assegurava l'edil d'Urbanisme, Romualdo Forner. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola