Notícies

;
04 noviembre 2008

Peníscola a youtube

Des d'aquesta mateixa setmana Peníscola disposa d'un canal propi a la pàgina de vídeos més vista de la xarxa.
En aquest nou espai virtual, el Patronat Municipal de Turisme ha trobat “un nou instrument per a la promoció turística del municipi, a través del material audiovisual disponible” afirmava Rafael Suescun, edil de Turisme.
De moment, el canal ofereix a l'internauta una selecció de tres vídeos amb el títol Un día en Peñíscola que il·lustren les possibilitats de la Ciutat a la Mar.
A més, permet la visualització del videoclip de Sergio Dalma, de recent creació, que il·lustra la peça musical composta per a la promoció de la ciutat, Estrella en el Mar. Aquesta es troba ja disponible a la portada del web turístic del municipi.
“Peníscola ja fa uns quants anys que va començar apostant fort per l'estratègia de venda i promoció a través de la xarxa, creant un espai virtual propi amb informaicó de tota l'oferta turística de la ciutat” explicava Suescun.
“Avançar en aquest terreny és fonamental per al creixement turístic de Peníscola, assumir les possibilitats de les noves teconologies és importantíssim i amb aquest pas endavant obrim una nova via de comunicació amb els nostres possibles nous turistes” afegia.
El canal permiet als usuaris subscriure's als vídeos, votar-los i registrar-hi les seues opinions. “La interactivitat del canal és un valor afegit al servei, que seguirem ampliant i renovant a mesura que passen les setmanes” assegurava l'edil.
El acceso al canal youtube de Peñíscola puede efectuarse desde el link habilitado en la página del Ayuntamiento www.peniscola.org, o la página web del Patronato Municipal de Turismo www.peniscola.es, o desde el buscador de canales del portal insertando “Peñíscola” como palabra de búsqueda o directamente en la web www.youtube.com/turismopeniscola.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola