Notícies

;
31 octubre 2008

Concurs de Fotografia de les Ciutats de la Pesca

A partir del dia 1 de novembre i fins el dia 30 les persones interessades podran presentar fins un màxim de dues fotografies al concurs fotogràfic.
Els participants hauran de registrar les seues instantànies en el Registre General de l’Ajuntament.
El format de les impressions ha de ser de 20x25cm i s’hauran de presentar acompanyades amb el títol i un sobre amb fotocòpia del DNI de l’autor i una declaració jurada que l’obra és original i inèdita.
Els premis pugen a 1.500€, 1.000€ i 500€ el primer, segon i tercer classificat respectivament.
Peníscola, membre de l’Associació Espanyola de les Ciutats de la Pesca, optarà als premis a través de les fotografies que reba l’Ajuntament al llarg del mes, per la qual cosa, la Regidoria ha iniciat una campanya a través de la pàgina web municipal per a motivar a tots els aficionats a la fotografia a participar en el concurs.
La temàtica de les imatges haurà de versar sobre tot allò relacionat amb la cultura marítima: esports nàutics, pesca, marisqueig, embarcacions, productes de la mar, gastronomia, edificacions o fortificacions relacionades amb la mar.
“Si guanyara el certamen una imatge de Peníscola i el seu sector pesquer, seria una bona oportunitat de promoure, entre les més de cinquanta ciutats de pesca pertanyents a l’associació, el nostre municipi. Per aquest motiu voldríem que tots els peniscolans i peniscolanes, així com la gent de la comarca, s’hi animen i hi participen.” Comentava Agustín Fresquet, edil de pesca.
Per això, la campana s’estendrà al centre d’educació secundària, on es convocarà els alumnes per a la participació en el certamen.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola