Notícies

;
29 octubre 2008

Tourist Info, d'excel·lent

Els resultats de les enquestes realitzades en les oficines d'informació turística en la Ciutat a la Mar revelen un elevat índex de satisfacció per part dels usuaris.

L'informe anual de resultats de l'enquesta realitzada en els punts d'informació des de l'u de juliol fins al quinze de setembre, descobreix que la qualificació mitjana dels ítems avaluats pels enquestats ha estat de 9.45 punts sobre 10
Allò més valorat és l'amabilitat i atenció rebuda, la puntuació mitjana de la qual és de 9.71, seguida per la brevetat del temps d'espera puntuada amb un 9.60.
Els usuaris han expressat la seua satisfacció a través d'aquestes enquestes, sobre les expectatives de servei generades, puntuant amb 9.47 punts sobre 10.

Peníscola disposa de quatre punts d'informació turística, atesos per un equip de deu informadors que cobreixen l'horari d'obertura de les Tourist Info del municipi en la temporada alta, “qualsevol turista pot accedir a la informació en destinació acudint a qualsevol dels punts d'informació que, durant la temporada alta, romanen oberts al públic tots els dies de la setmana” explicava l'edil de Turisme, Rafael Suescun.

Els informadors atenen consultes d'informació turística local, provincial i autonòmica facilitant informació gràfica i material promocional, a més de recopilar informació per a l'ampliació de la base de dades estadística amb què treballen els diferents patronats de turisme i la Conselleria.

“Els informadors de les oficines i els diferents punts informatius són la cara del municipi davant el turista, per tant, la importància de la seua formació, amabilitat i disposició cap a la seua tasca són importantíssims per al bon funcionament del servei. L'elevada puntuació rebuda en les enquestes és, per això, de summa importància i demostra que les nostres oficines són de qualifiació excel·lent”, ha manifestat l'edil.

Les Tourist Info a Peníscola han atés, durant els mesos de juliol, agost i setembre, a un total de 56.737 usuaris, que van generar al voltant de 87.000. consultes. “Des de la Regidoria i el Patronat Municipal de Turisme, valorem el treball realitzat pels nostres informadors i renovem el nostre compromís amb el treball ben fet i la qualitat”, assegurava Suescun


Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola