Notícies

;
21 octubre 2008

Reconstrucció de vials i desperfectes després de la tromba d'aigua

Després de les valoracions de danys i el restabliment de la normalitat en les zones més afectades per l'aigua, l'Ajuntament de Peníscola emprén avui les petites obres de reforma en alguns vials i camins.
Amb les tasques de neteja coordinades i l'avaluació de danys que efectuen els tècnics municipals, l'avinguda Estació roman barrada en el tram més pròxim a la plaça de la Constitució, sense provocar interrupcions al trànsit, on s'està procedint a la recerca de la causa del trencament del paviment. “En la zona afectada, durant la caiguda de l'aiguat es va fracturar el ferm i amb aquesta obra pretenem localitzar el problema”, assegurava l'edil d'obres, Agustín Fresquet.
Després de l'obertura d'una rasa, “els tècnics resoldran el possible error per a evitar el mateix problema en futures ocasions”, explicava.
Per altra banda, les tasques de reconeixement i peritatge dels danys causats continuen, “vam començar el mateix diumenge amb la visita dels vials i les connexions amb Benicarló, vam continuar ahir amb la visita a les urbanitzacions més afectades i a les zones rurals on els danys han estat molt nombrosos, i al llarg del dia d'avui i en el que queda de setmana es farà un seguiment i es procedirà a la millora d'accessos al Parc Natural de la serra de Irta” afirmava l'edil. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola