Notícies

;
17 octubre 2008

Cultura obre el període de sol·licitud de les beques per a llibres

L'Ajuntament de Peníscola, per quart any consecutiu, convoca el període de sol·licitud de beques per a llibres de text.
Els sol·licitants han de reunir una sèrie de requisits com estar empadronats, almenys un any, i no ser beneficiaris d'ajudes o beques per a la mateixa finalitat concedides per altres administracions o organismes públics.
La iniciativa, promoguda per l'edil de Cultura, Matilde Guzmán, compta amb un pressupost totla de 35.000 € destinats al finançament de llibres de text per a escolars d'educació infantil, cinqué i sisé curs d'educació primària i alumnes d'educació secundària.
El període de lliurament d'instàncies al Registre General de l'Ajuntament s'obrirà el pròxim dilluns dia 20 d'octubre i acabarà el dia 10 de novembre.
Els sol·licitants de la beca per a alumnes d'educació infantil optaran a un total de 30 € per alumne, els estudiants de cinqué i sisé de primària a 95€ per escolar i els alumnes de secundària optaran a la beca de 110 €.
“La iniciativa ha tingut una excel·lent acceptació per part de la població, any rere any, els pares i mares que s'enfronten al pagament de totes les despeses que generen els xiquets i xiquetes en edat escolar veuran aliviada la seua inversió gràcies a aquesta ajuda de l'Ajuntament” afirmava l'edil de l'àrea, a la qual cosa afegia que “l'Ajuntament i la Regidoria tenen un compromís clar amb l'educació en el municipi”.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola