Notícies

;
14 octubre 2008

Abierta la inscripción para la Universidad Popular en Peñíscola

L'Ajuntament de Peníscola obre, demà dia 15 i fins el dia 30 d'aquest mes, la inscripció per als cursos de la Universitat Popular.
Aquest 2008-2009 ofereix una proposta "variada, per a tots els públics i incorpora dues novetats: el curs d'iniciació a la pintura i un curs d'anglés" explicava l'edil de Cultura, Matilde Guzmán.
L'objectiu de la programació anual és "com cada any, promoure la participació ciutadana en activitats formatives qualsevol que siga l'edat i les necessitats o preferències dels ciutadans" ampliava Guzmán.
Des de punt de creu fins a aeròbic, passant per classes de poda de bonsai o espanyol per a estrangers, l'oferta de cursos de la Universitat Popular a la Ciutat a la Mar puja finsa a 22 modalitats.
"Amb una inversió de a penes 50 €, qualsevol veí o veïna de Peníscola pot seguir un desl cursos que oferim des de la Regidoria, de duració anual i amb professionals acreditats que asseguren la qualitat de l'ensenyament en cada una de les matèries" explicava l'edil.
El passat curs més de vuit-cents alumnes van acudir als diversos cursos de la Universitat Popular, i enguany "esperem que la demanda augmente gràcies a l'ampliació del nombre de cursos en oferta" comentava Guzmán.
L'Ajuntament de Peníscola destina per a aquesta acció de promoció de la formació continuada al voltant de 90.000 €.

Més informació en aquest web municipal, a l'apartat Serveis Municipals - Universitat Popular

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola