Notícies

;
02 octubre 2008

La Unidad Mòbil de Gestió amplia el recorregut

El projecte “L'Ajuntament prop del ciutadà”, en la seua fase inicial, engegava el passat mes d'abril la primera Unitat Mòbil de Gestió de la Comunitat Valenciana a Peníscola.
Després dels primers mesos d'adaptació i promoció del servei, les dades de la temporada estival revelen que la demanda del servei va a l'alça.
Per aquest increment de la demanda, l'Ajuntament ha previst per al mes d'octubre un canvi en la ruta de la Unitat Mòbil incorporant els dilluns la plaça de la Constitució, antiga ubicació de l'Ajuntament, com a nou punt d'atenció al ciutadà.
La ruta es completa, doncs, de la següent manera: els dimarts i els divendres enfront de Tourist Info central, els dimecres al costat de l'edifici de la Policia Local i els dijous variarà d'ubicació en funció de la setmana que ocupe en el mes. El primer i tercer dijous de cada mes, la UMG se situarà enfront de la Tourist Info, no obstant això, el segon i quart dijous, se situarà en la urbanització Fontnova durant les primeres hores del matí per a continuar d'onze a tretze hores enfront de la Tourist Info
L'horari d'atenció del servei s'estableix entre les 9 i les 13 hores per a tots els casos i entrarà en vigor a partir del pròxim dia 13 d'octubre.

La UMG en xifres
En els últims tres mesos, la UMG ha registrat un total de 1.958 tràmits en 60 dies hàbils, xifra que implica una mitjana de 32 consultes diàries i més de set consultes cada hora.
El total de tràmits atesos per la Unitat des de la seua engegada a l'abril d'enguany és de 2.634. Cal destacar el mes de juliol com a mes de major demanda en l'activitat de la UMG, amb 1.409 consultes.
Dels diferents tràmits que efectua la unitat, el Registre suma la major quantitat de peticions, ja que arriba a superar el 50% del total en el mes de juliol.
Altres tràmits sol·licitats han estat les consultes administratives, les consultes generals, serveis de Padró i la recollida de queixes i suggeriments.

Jesús Ayza, edil responsable del servei valora “molt positivament les dades de l'últim trimestre que revelen un increment molt notori del nombre de tràmits efectuats en la UMG, qüestió que denota l'interés del ciutadà pel nou servei i la seua funcionalitat real”. A la qual cosa afegia “que la revisió de l'horari per a la temporada d'hivern i l'ampliació dels punts d'atenció al públic, contribuirà que l'Ajuntament s'acoste als ciutadans i ciutadanes de Peníscola de forma útil i efectiva”.

En aquests últims mesos de l'any, l'Ajuntament està concretant la segona fase del projecte “Ajuntament prop del ciutadà”, “a través del qual s'activaran una sèrie de serveis en la web municipal que facilitaran la interacció del ciutadà amb l'administració a través d'un sol clic” explicava l'edil.

Más informació sobre el servei i horaris de la UMG en aquest portal web. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola