Notícies

;
05 septiembre 2008

El compte enrere per a les Festes

Amb les Festes Patronals a punt d'arribar, l'Ajuntament de Peníscola ultima els detalls dels dispositius especials de neteja i seguretat ciutadana.
"Les Fests congreguen un gran nombre de visitants en un lapsus curt de temps, així que hem d'organitzar els recursos i ampliar-los de manera que es cobrisquen totes les necessitats", explicava Jesús Ayza, edil de Governació.
 
Quant a la seguretat, la Policia Local de Peníscola ha organitzat un dispositiu especial per a control i seguiment de la senyalització eventual, l'assistència permanent a actes taurins, servei d'escorta en processons, servei de seguretat per a control d'accés i sortides d'emergència en balls i ampliació del serveis en actes multitudinaris. "Especialment per al concert de la Quinta Estación es mobilitzaran una vintena d'agents per a assegurar el bon funcionament de l'acte" especificava Ayza.
Els torns s'allargaran i ampliaran per a multiplicar la presència d'agents i es reforçarà el servei durant els caps de setmana" ja que l'assistència de públic a actes com la desfilada de Moros i Cristians exigeix un esforç de control i organització extra" assegurava Ayza.
 
Pel que respecta a la neteja de vials i carrers i recollda d'escombraries, la Regidoria d'Obres i Serveis ha confirmata l'ampliació de l'horari de neteja durant les vesprades de les dues setmanes de festes, així com la intensificació del baldeig de carrers en llocs on l'afluència de gent és massiva. "Tant en el nucli antic, com en la zona del recinte de bous o en la zona del port després del concert, la neteja és intensiva després dels actes" confirma Agustín Fresquet, edil de l'àrea.
Les passades festes es van recollir seixanta tones d'escombraries diàries, que contrasten amb les trenta habituals en la resta de dies del mes de setembre fora jkdel període festiu, "és per això que l'Ajuntament i l'empresa concessionària reforcem el servei durant aquests dies" explicava Fresquet.
 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola