Notícies

;
29 agosto 2008

Peñíscola calenta motors per a les Festes

A una setmana de l'inici de les Festes, la Regidoria de Festes de la localitat ha presentat la programació d'activitats per a les Patronals d'enguany.
Quinze dies “plens d'activitats per a tots els gustos i colors” tal com ha explicat l'edil de festejos, Agustín Roca.
El programa contempla activitats per als més menuts, com els organitzats per al dia de la infància o els diferents jocs programats; així com activitats per als més majors amb el dia del jubilat i les diferents actuacions musicals.
Els més festers, trobaran en els bous de matinada i les entrades nocturnes una bona proposta per a eixir i gaudir de la festa, i per a tots, els solemnes actes de proclamació de la Reina i Dames i els dies de la Patrona.
“La bomba d'enguany és el concert” augura Roca, “La Quinta Estación no deixarà indiferent ningú. El dissabte dia 13 de setembre tots ballarem amb Natalia i els seus xics” assegurava l'edil. El grup musical escollit per a aquestes festes, ha estat el grup revelació l'any passat i està irrompent en el panorama musical nacional amb força. Les entrades estan a la venda de l'Oficina de Turisme del municipi, la venda del qual està avançada “per això pensem que hi haurà ple en aquesta ocasió en l'esplanada del port, estic segur que el concert valdrà la pena”.

Expectatives turístiques
Des del Patronat de Turisme, l'edil de l'àrea, Rafael Suescun, ha valorat la imminència de les Festes Patronals com un revulsiu per al sector com cada setembre: “gràcies a les Festes la temporada turística s'allarga i estem convençuts que, un any més, afavoriran les reserves hoteleres i les arribades de turistes”.
Peníscola registra més consultes en l'Oficina d'Informació Turística durant el mes de setembre que durant el mes de juliol, circumstància singular segons les pròpies paraules de Suescun. “Quan es va proposar setembre per a la celebració d'unes Festes perllongades en el temps per allargar la temporada va haver qui no ho acabava de creure, però avui Peníscola s'omple al setembre gràcies, en gran part, a la celebració de les Festes Patronals declarades d'Interés Turístic Nacional”. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola