Notícies

;
29 agosto 2008

Final de l'Escola d'Estiu

Els xiquets i xiquetes que han participat en l'edició d'enguany de l'Escola d’Estiu acaben avui les classes. Els prop de 200 alumnes entre 2 i 11 anys que han gaudit d'activitats d'oci, joc i aprenentatge durant els mesos de juliol i agost abandonen les aules fins el pròxim estiu i celebren la festa de fi de curs amb cançons, música, representacions i balls en el Palau de Congressos.
Cançons com Alegria, de la representació teatral de la companyia El Circ del Sol, van ser les encarregades de posar la nota musical als balls dels diferents alumnes, que han participat activament en la construcció de les coreografies i la confecció dels vestits.

L’Escola
Per segon any, aquest servei escolar de la Regidoria de Benestar Social ocupa les instal·lacions del nou col·legi Jaime Sanz i disposa d'un servei d'autobús, que arreplega els xiquets en el centre de la ciutat i els trasllada cada dia fins a les noves dependències.

L'equip de professionals de l'Escola d’Estiu s'encarrega de dissenyar els jocs i tallers didàctics planificats en setmanes temàtiques. Els tallers i treballs manuals sobre la història i la mar, els jocs i esports a l'aire lliure, les excursions a la platja i al Museu de la Mar han estat algunes de les activitats que han completat el programa lúdic i educatiu de l'espai municipal.

Escola d’ Estiu, activitats educatives i jocs a l'estiu

La Escola d’ Estiu és una iniciativa educativa engegada des de la Regidoria de Benestar Social durant el període estival amb l'objectiu que els xiquets d'educació infantil i primària gaudisquen d'activitats educatives i jocs en la temporada de vacances escolars. Durant els mesos de juliol i agost, xiquets de 2 a 11 anys participen en nombrosos tallers, jocs, excursions i activitats de psicomotricitat programats per un equip de monitors qualificats. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola