Notícies

;
27 agosto 2008

Menys drogues, més seguretat

Peníscola, destinació turística que disposa d'oferta d'oci nocturn, cada nit desplega un dispositiu policial específic amb l'objectiu de preservar l'ordre públic i evitar el consum de substàncies il·legals, explicava Jesús Ayza, edil de Governació.
L'increment de la presència policial i la incorporació de la unitat canina amb un efectiu especialista en detecció de drogues, “ha permés que aquest estiu Peníscola registre xifres molt baixes pel que fa al nombre d'incautacions per drogues” valorabv l'edil.
La Policia Local de Peníscola ha realitzat un total de 28 actuacions per drogues durant els mesos de juliol i agost, xifra que contrasta amb les 43 incautacions realitzades en el mateix període de l'any anterior.
De les 28 incautacions per substàncies prohibides que s'hi han realitzat, s'ha de destacar que 15 han sigut per hachís, 9 por cocaïna i 4 per marihuana.
En aquesta tasca ha tingut gran participació la nova unitat canina, com comentava Ayza, que presta servei exclusivament en torn de nit i amb major incidència en les zones d'oci del nucli antic de Peníscola.
“Estem molt satisfets de la labor dissuassòria que provoca la presència policial en aquestes zones, els jóvens es poden divertir en els locals i gaudir de les vacances evitant el consum de substàncies il·legals” analitzava l'edil.
Peníscola, municipi turístic, presenta un perfil de turista de mitjana edat, que viatja en família i de procedència majoritàriament nacional; perfil que no té res a veure amb el retrate típic de turista que únicament persegueix la vida nocturna, tanmateix, l'oci nocturn està present en la ciutat enmurallada complementant la resta d'oferta cultural i esportiva que la ciutat proposa als més jóvens. “Volem que els nostres turistes puguen gaudir de la platja, i puguen participar de totes les activitats esportives i culturals que oferim, a més de fomentar el gaudi saludable de l'oci nocturn” confirmava Ayza.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola