Notícies

;
20 agosto 2008

Peníscola avalua les necessitats en matèria de VPP

L'Ajuntament de Peníscola ha encarregat a la consultoria GFK Add Hoc Reserach l'estudi de necessitat en matèria d'habitatges protegits que té el municipi. “Tal i com vam anunciar, el nostre compromís és respondre a la demanda real d'habitatge protegit, per això elaborem aquest estudi del qual es despendrà la necessitat de VPP a Peníscola” afirmava Romualdo Forner, edil d'Urbanisme.
L'estudi es desenvoluparà a partir de dades extretes d'una mostra poblacional al atzar i el mètode emprat serà l'equesta. “Sol·licitem la col·laboració de tots els veïns i veïnes de Peníscola, ja que durant els mesos de setembre i octubre podran ser enquestats amb la finalitat d'elaborar l'informe de necessitats del nostre municipi quant a habitatge de protecció pública", comentava l'edil.
L'estudi tindrà en compte la renda mitjana, l'estudi demogràfic de la població, el perfil socioeconòmic dels ciutadans i la seua predisposició a la compra de primers habitatges en règim de protecció pública.

VPP a Peníscola
Peníscola disposa d'11 habitatges de protecció pública acabats, en tràmit d'adjudicació, més 20 VPP pendents d'entrega per a l'estiu de l'any que ve.
“Si l'informe de la consultoria indica que Peníscola necessita més VPP, l'Ajuntament destinarà més sòl públic per a la construcció d'aquest tipus d'habitatge en la zona de Capblanc i Sant Antoni” confirmava Forner.
“La voluntat de l'equip de govern és la de complir amb les necessitats que explicite l'informe per tal de facilitat l'accés dels col·lectius més desafavorits a l'habitatge” asseguraba l'edil. De moment, Peníscola disposa de 31 VPP que podrian augmentar-se després de l'elaboració del document que quantificarà quants habitatges protegits més són necessaris, tal i com ha confirmat Forner. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola