Notícies

;
13 agosto 2008

SMS per a informar de l'actualitat municipal

L'Ajuntament de Peníscola posa a disposició dels usuaris del web municipal un nou sistema d'alertes SMS a través del qual els ciutadans poden rebre al seu mòbil informació administrativa, actualitat i l'agenda del municipi en un sol clic.
“Seguint en la línia s'apropar l'Ajuntament al ciutadà, hem activat un nou sistema en www.peniscola.org amb el qual els usuaris que es dónen d'alta podran rebre informació en el seu telèfon mòbil, de forma gratuïta, segons els interessos de cadascú: activitats en agenda, informació municipal o altres que anirem activant en funció de la demanda", explicava Jesús Ayza, regidor d'Informàtica.

Nova guia de carrers, galeria d'imatges i nou apartat de preguntes i respostes freqüents

A més d'aquest nou servei, el web institucional ha adaptat el seu home a la nova imatge corporativa, ha incorporat una galeria d'imatges en la qual apareixeran imatges sobre actes culturals d'interés per als ciutadans i s'hi ha inclòs una guia de carrers.
La guia de carrers permet localitzar tots els carrers de la ciutat en el plànol d'una manera ràpida i eficaç, al mateix temps que dóna informació sobre la ubicació dels punts d'interés com poden ser totes les instal·lacions municipals, els centres d'informació turística, serveis de Policia, serveis mèdics, etc.
És de destacar, entre les novetats de www.peniscola.org, l'apartat de preguntes freqüents (FAQ), que pretén ser un canal de comunicació entre els ciutadans i l'administració. Aquest sistema permet a l'usuari enviar d'una manera fàcil i còmoda totes les preguntes i qüestions que vulga plantejar a l'Ajuntament. Les respostes s'enviaran directament a l'usuari i en el cas que es detecten preguntes d'interés general, es publicaran directament en la secció tant les preguntes com les respostes.
Finalment, entre les perspectives de millora, ampliació i modernització de les relacions entre l'administració local i la ciutadania, està la carpeta ciutadana, la posada en funcionament de la qual tindrà lloc l'últim trimestre de l'any. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola