Notícies

;
01 agosto 2008

Peníscola s'apunta al servei d'informació al turista a través de bluetooth

La informació disponible per a descarregar en el mòbil conté telèfons d'interés, mapes, i serveis del municipi

Enfront de l'oficina d'informació turística central del Passeig Marítim, s'ha col·locat el centre emissor de la informació descarregable en el mòbil via bluetooth.
“A través d'aquest canal tots els visitants i veïns de Peníscola podran disposar de la informació de la guia de serveis en el seu mòbil tan sols passant pels voltants de la Tourist Info” explicava Juan Antonio Beltrán, portaveu de Todopeñiscola, empresa gestora del servei.
L'antena emissora té un abast de vint-i-cinc metres a la redona i pot abastir fins a 21 terminals de mòbil a la vegada.
Una vegada el mòbil ha detectat el missatge, l'usuari únicament ha d'acceptar-lo i la guia de serveis es descarregarà de forma automàtica en el telèfon mòbil, “i podrà ser utilitzada en qualsevol instant i des de qualsevol punt geogràfic, perquè la guia queda instal·lada en el terminal de mòbil”, afegia Beltrán.
Per la seua banda, el president de Patronat de Turisme de Peníscola, Rafael Suescun, valorava positivament la iniciativa i apel·lava a la "gran utilitat per la quantitat d'informació que facilita i que l'usuari porta sempre damunt sense necessitat de portar agendes o altres documents i fullets”.
La guia disposa d'informació sobre accessos al municipi, mapes per zones, telèfons d'interés i contactes de la guia de serveis, a més, la guia ofereix l'opció de marcació directa al telèfon consultat, “únicament polsant la tecla de cridada, l'usuari del servei que ha buscat el número del centre de salut o el contacte de un restaurant en concret, podrà telefonar directament sense haver d'anotar el telèfon i polsar els números” explicava Beltrán. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola