Notícies

;
01 agosto 2008

"Pon tu granito de arena"

La Regidoria de Platges de l'Ajuntament de Peníscola inicia avui la campanya “Pon tu granito de arena” que s'extendrà al llarg del mes d'agost amb l'objectiu de concienciar els usuaris de les platges perquè se n'impliquen en la cura i la neteja.
A través del repartiment de fullets i articles de mercadatge un grup d'enquestadors pentinaran les platges de Peníscola al llarg de tot el mes amb l'objectiu de con el objetivo de recaptar informació sobre el grau de satisfacció dels usuaris respecte als serveis i la qualitat de les platges.
“La iniciativa naix de la necessitat de preservar els recursos naturals de què disposem, com les nostres platges” explicava l'edil de l'àrea, Agustín Fresquet.
La Regidoria ha emprés diferents campanyes en les passades temporades estivals informant dels serveis de les platges del municipi, “enguany, avancem un pas endavant amb l'objectiu de recollir informació a través de les enquestes que es puguen realitzar, una vegada establerts els indicadors i realitzat l'informe sobre les dades estadístiques podrem emprendre accions de millora”, ampliava Fresquet. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola