Notícies

;
17 julio 2008

Augment de la plantilla policial

16 agents interins s'incorporen per ampliar la vigilància a l'estiu.

La Policia Local de Peníscola amplia el seu nombre d'efectius fins a 56 després de la incorporació de 16 interins que reforcen el servei en la temporada estival.
“Els nous agents de reforç s'organitzen en tres grups de treball, en horari de 09.00 a 01.00 hores ininterrompudament” explicava el cap de la Policia Local, José Soriano. Un grup de quatre agents reforçarà les tasques de la grua municipal “per evitar possibles obstacles en les principals vies del trànsit rodat de la ciutat” aclaria. Un altre grup de vuit agents configuren el servei de vigilància en la zona de platges i, finalment, un grup de quatre agents s'alternen per a “mantenir i reforçar la vigilància en el nucli antic de Peníscola, molt transitat durant la temporada d'estiu” segons explicava Soriano.
El reforç d'efectius en la localitat, “és necessari ja que la població de fet es multiplica geomètricament durant els mesos d'estiu i requereix d'un augment de la presència policial i més efectius per a cobrir la demanda d'atenció ciutadana” explicava el regidor de Governació de l'Ajuntament de Peníscola, Jesús Ayza.
L'edil ha confirmat la voluntat del seu negociat d'estabilitzar i consolidar la plantilla de Policia Local a través de diferents accions com la convocatòria de places en propietat, portada a terme el present any. “La voluntat de l'equip de govern és dotar el cos de Policia Local dels recursos necessaris, tant humans com en infraestructures i tecnologia, en la mesura de les possibilitats, per a facilitar la tasca de prevenció tan important que realitza el cos de seguretat local” assegurava l'edil.
Per la seua banda, l'alcalde del municipi, Andrés Martínez ha felicitat la tasca del cos de seguretat local i ha recordat que Peníscola “ostenta la ràtio d'agents més elevada de la comarca, amb més de cinc per cada 1000 habitants”, qüestió que “contrasta amb la falta de concreció, per part de la Subdelegació de Govern, del nombre d'agents de la Guàrdia Civil que disposarem aquest estiu com a reforç”.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola