Notícies

;
16 julio 2008

Fi de curs a l'Escola de Música Ciutat de Peníscola

Els dos primers caps de setmana d'aquest mes de juliol van acollir el cicle d'audicions de música a càrrec dels alumnes de l'Escola de Música Ciutat de Peníscola, que van posar de manifest davant el públic assistent tot l'après durant el curs acadèmic 2007/08 i especialment durant les jornades de perfeccionament musical que es realitzen durant aquestes dues setmanes, a la mateixa escola, a càrrec dels professors de les diferents especialitats.

La primera de les cites va ser el divendres 4 de juliol. A les 19 hores començaven les audicions a càrrec dels alumnes d'oboè, flauta, piano i saxofon, que van interpretar de forma individual i conjunta diversos temes musicals coneguts, adaptats al nivell musical de l'alumne. S'ha de destacar la magnífica interpretació al piano que van oferir les alumnes Laia Forner Albiol i Ana Albiol Peña, així com la posada en escena d'un conte musical per part de l'alumnat de saxofon.

Després d'aquesta primera interpretació, va ser el torn, a les 20.30 hores, dels alumnes de metall: bombardí, trompeta, trompa, trombó i tuba, que van oferir, com els seus companys de fusta, un recital de música individual i conjunta. Destacar que aquests alumnes van acabar l'audició amb la interpretació conjunta de tots els instruments de diverses peces musicals dirigides pels professors de l'Escola Marcos Celma i Sergio Tortajada.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola