Notícies

;
10 julio 2008

Nou servei de Pantalles Informatives

L'Ajuntament de Peníscola disposa de dues pantalles informatives al servei dels ciutadans en dependències municipals.
Es tracta d'un canal amb prestacions multimèdia, que ofereix informació d'interés i en temps real en els llocs on pot ser requerida, com les zones d'espera dels serveis d'atenció al ciutadà de les dependències municipals. L'objectiu principal del servei és la promoció de continguts informatius i multimèdia a la ciutadania aprofitant aquest innovador canal telemàtic.  “L'Ajuntament de Peníscola cada vegada disposa de més informació que transmetre a la ciutadania. La interacció i bidireccionalidad dels missatges han de ser l'objectiu,
partint del foment de l'ús de la nostra pàgina web municipal www.peniscola.org i passant per altres suports com les pantalles informatives de grans dimensions, que mostren una exhibició informativa, que arriba de la forma més ràpida i didàctica a la població”. Explicava Jesús Ayza, edil responsable de serveis informàtics.
“La importància de la implantació de les Pantalles Informatives “radica en el seu suport a la resta de canals de comunicació que connecten l'administració amb la ciutadania” ampliava l'edil, “ofereix informació en temps real, en dependències municipals i l'usuari no ha de cercar la informació, sinó que en els punts freds d'espera, la pantalla li proveeix d'informació útil sobre gestions, tràmits i terminis, alhora que el connecta amb l'actualitat municipal” finalitzava. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola