Notícies

;
10 julio 2008

Comença el teatre al carrer

Els tallers infantils de la Companyia Cebe inauguren la programació del II Festival de Teatre al Carrer per a públic familiar programat per als dimecres d'aquest mes de juliol.

Els tallers es van desenvolupar en la Bateria del Calvari, plaça enfront del Parc d'Artilleria del Castell de Peníscola i van comptar amb una àmplia participació en totes les seues modalitats.

Els xiquets, acompanyats pels seus pares, van poder fer des de pardalets de paper de seda, fins a bitlleters de feltre, passant per garlandes de cartolina. enmig d'un ambient festiu, amb música circense de fons, els monitors van fer les delícies dels més menuts, convertits per un dia en artesans.

"La programació es completarà els successius dimecres de cada setmana que resta al mes de juliol amb actors i titelles i nous tallers infantils que fomenten la participació i la imaginació dels xiquets i xiquetes que ens visiten cada estiu, a més de tots els veïns que vulguen compartir aquestes experiències úniques" explica la regidora de Cultura, Matilde Guzmán.
"Esperem que el festival siga un èxit, i que es mantinga el nivell de participació del passat any, ja que el turista participa moltíssim de totes les activitats que programem per al públic infantil." assegura l'edil. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola