Notícies

;
07 julio 2008

Ha començat el V Torneig Internacional d'Handbol de Peníscola

Des de dissabte passat, dia 5, al 12 de juliol de 2008, Peníscola juga a l'handbol. L'acte inaugural del torneig va ser tot un èxit de participació i l'organització espera repetir i, fins i tot, superar els èxits de les edicions anteriors.

L'inici ha estat marcat pel cercaviles dels diferents equips, arribats des de diferents punts de la geografia mundial, després d'això es va portar a terme l'acte de presentació que va conduir el narrador d'esports de Canal +, Eduardo Téllez. Després de les intervencions de les autoritats, els participants i acompanyants dels jugadors es van reunir per a sopar la tradicional paella valenciana en un acte multitudinari de germanor que es va celebrar a la plaça de Santa Maria del municipi.

Amb aquesta 5a edició, el torneig demostra ja la seua consolidació gràcies a la participació de nombrosos equips que solen repetir any rere any: equips de països com Bèlgica, Croàcia, Dinamarca, França, Itàlia o Lituània i, per descomptat, tots els equips nacionals que vénen a Peníscola, la majoria des de la primera edició.

Aquest cinquè aniversari bé mereix una mica especial i, l'organització ha programat diferents activitats i esdeveniments que esperen siga tot un èxit en el marc incomparable per a l'esport, la cultura i l'oci que ofereix la Ciutat en el Mar.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola