Notícies

;
07 julio 2008

La consellera de Cultura i Esport, Trini Miró, va inaugurar a Peníscola l'exposició fotogràfica de l'artista valencià Chimo Serrano al Palau

La mostra, que arreplega imatges de diferents punts de la província de Castelló, podrà visitar-se en el Palau de Congressos de Peníscola des d'aquest dissabte i fins al pròxim 24 d'agost.

El fotògraf Chimo Serrà va nàixer a València el 1960. Als 17 anys va començar els estudis d'arquitectura en la ETSA de la Universitat Politècnica de València. Al mateix temps, va realitzar cursos per millorar els seus coneixements fotogràfics.

Entre 1978 i 1983, es va llicenciar en Dret per la Universitat Literària de València i el 1985 va aprovar les oposicions i va ingressar en la Carrera Notarial. Entre 1989 i 1994, va ser director de la Galeria d'art d'avantguarda Bretón situada en la seua ciutat d'origen. Durant aquests anys va ser comissari de nombrosos projectes artístics i va coordinar diversos muntatges entre els quals destaca una mostra de Joan Fontcuberta.

En la seua llarga carrera, ha publicat diversos llibres sobre temes tan diversos com la fotografia, l'art, el dret o la història. Ha editat també un disc de soul i jazz Snap One i col·labora en diferents mitjans de comunicació a part d'exercir com fotògraf.

A més, ha realitzat nombroses exposicions entre les quals es troben València toujours, En Mouvement, Pedra Viscuda i Voluntat d'abstracció. Actualment, Serrano té obra exposada a Brussel·les, Pequín i Peníscola, i acaba de finalitzar exposicions a Alacant i Sardenya. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola