Notícies

;
16 junio 2008

Èxit del Congrés d'Agents de viatges a Peníscola

L'Associació Empresarial Valenciana d'Agències de Viatge (AEVAV), ha celebrat el congrés anual aquest cap de setmana a Peníscola, dins del marc de l'Hotel Agora Spa & Resort.

El Patronat Municipal de Turisme de Peníscola i el Patronat Provincial de Turisme, han acollit les agències de viatge valencianes en aquesta trobada, en la qual s'han tractat, juntament amb les principals organitzacions de consumidors i usuaris de València, la relació entre els distints operadors turístics i els consumidors, dins del nou marc legal donat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, que ha incorporat, en gran part, la derogada Llei de Viatges Combinats. La preocupació de les agències de viatge valencianes per donar una informació completa i una publicitat veraç als consumidors, dins del marc del del seu Codi de Conducta Empresarial, subscrit amb aquestes organitzacions, ha sigut l'objecte d'anàlisi i de debat en el congrés.

La incidència del turisme de sol i platja i totes les oportunitats que ofereix la ciutat de Peníscola als qui s'apropen a gaudir-ne, ha sigut posada de manifest als assistents al congrés per part de diversos empresaris de la ciutat que han participat d'una taula redona on s'han abordat els reptes de futur i les qüestions que afecten el desenvolupament del sector, com la implantació de sistemes de qualitat per a augmentar la competitivitat de destinacions enfront a la creixent oferta d'altres països amb turisme incipient.

L'obertura del Congrés va córrer a càrrerc de l'alcalde del municipi, Andrés Martínez, i del president del Patronat Municipal de Turisme, Rafael Suescun, qui van agrair l'elecció de Peníscola com a seu del Congrés i van quedar a disposició dels assistents.

Durant el primer dia, el treball va ser intens: taules redones, presentació de productes turístics i suports informàtics per a la pràctica professional dels agents. El segon dia el Patronat Municipal va oferir una visita guiada pel nucli antic i el castell de Peníscola on es van recórrer les distintes possibilitats que ofereix Peníscola als seus visitants.
Finalment, el congrés va acabar amb un dinar i la valoració dels participants: “ el Congrés ha sigut un èxit, Peníscola ha sigut fòrum de debat i ha presentat a setanta agents les seues bondats, setanta agents que traslladaran als seus clients que, en aquestes dates, ja esan planificant les vacances estivals i, segur, inclouran Peníscola en les opcions a triar”, valorava Suescun. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola