Notícies

;
12 junio 2008

Els escolars coneixen la Marjal de Peníscola

La Regidoria de Medi Ambient ha organitzat una campanya de difusió i educació mediambiental adreçada a l'alumnat del col·legi Jaime Sanz de Peníscola amb l'objectiu d'augmentar el respecte i el coneixement sobre la marjal, un paratge natural de gran valor per la seua elevada diversitat faunística i florística.
Les jornades de visita s'han iniciat aquesta setmana, els alumnos reben material didàctic com a suport de la campanya i segueixen la visita guiada pel monitor. “Els xiquets i xiquetes agraeixen moltíssim aquest tipus d'activitats, es mostren molt actius i respectuosos amb el medi” afirmava Adrián Gost, guia de la visita.
Les jornades de visita acaben aquesta setmana amb una valoració molt positiva per part dels professors del centre educatiu que, a més, “compta amb unitats didàctiques de treball perquè els alumnes reflexionen i treballen a classe sobre el patrimoni natural de Peníscola i el seu valor ecològic i mediambiental" assegurarva al regidora de Cultura, Matilde Guzmán.
D'altra banda, l'edil de l'àrea de Medi Ambient, Agustín Fresquet, ha explicat la “importància d'aquesta iniciativa per la seua tasca didàctica i la col·laboració en el desenvolupament de la sensibilitat mediambiental dels homes i dones del futur”.
L'assistència dels cursos de primària del Col·legi Públic municipal ha donat suport a l'experiència i des de l'Ajuntament s'espera repetir l'acció en els pròxims cursos.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola