Notícies

;
11 junio 2008

L'Ajuntament inicia la neteja de les canyes del riu

La Regidoria de Medi Ambient ha procedit a encarregar la neteja i l'eliminació de canyes en el riu, en la zona de l'Av. de Pigmalión i a l'àrea enfront del Palau de Congressos.

Les obres s'han iniciat avui i s'extendran fins a finals d'aquesta mateixa setmana.

L'objectiu d'aquesta acció, segons ha explicat l'edil de l'àrea, Agustín Fresquet, “és evitar la cria d'espècies de rosegadors i altres animals que proliferen en zones humides; així amb l'eliminació de les canyes, això s'evitarà”.

El regidor ha aclarit “la necessitat de realitzar aquesta tasca de neteja i tallament de canyes atesa la curta distància que hi ha entres els habitatges i la zona humida. Edificis i veïns podrien veure-s'hi afectats si l'Ajuntament ni hi actuara”.

L'aclarida i el desbrossament de les vores del riu que travessa el municipi contribuirà de la mateixa manera, tal i com ha afegit Fresquet, “a la millora de l'aspecte de la zona urbana, en la imatge de la qual està molt present el riu i les zones verdes de descans circundants”. La mesura contribueix, doncs, a la millora de l'aspecte de la zona centre i al seu ús per part de propis i foranis.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola