Notícies

;
10 junio 2008

Sorteig dels Habitatges de Protecció Pública

Aquest matí, a les 11.00 hores, en la Notaria del senyor Manuel Sierra Murcia, s'han congregat els 45 veïns de Peníscola sol·licitants d'un habitatge de protecció pública per a presenciar el sorteig dels 11 habitatges protegits disponibles en el municipi.
Prèviament al sorteig, el notari ha explicat el procediment i ha procedit a la lectura de la llista de sol·licitants associant-los una xifra de l'1 al 45.
De la mateixa manera s'ha assignat un nombre a cadascuna dels habitatges del 1 al 11.
A continuació, una mà innocent, en presència dels veïns interessats, l'alcalde, Andrés Martínez, el regidor d'Urbanisme, Romualdo Forner i el notari, ha extret la bola número 1, que marcaria l'ordre d'habitatges a adjudicar.
D'aquesta manera l'adjudicatari que sortira en sorteig en primer lloc es beneficiaria de l'habitatge amb el número 1 assignat i així successivament.
A posteriori, s'ha procedit a extreure la bola que marcaria l'inici de la llista de sol·licitants adjudicataris dels habitatges, resultant ser aquesta la número 19. D'aquesta manera el sol·licitant número 19 s'associaria a l'habitatge número 1, i així successivament: el sol·licitant número 20 a l'habitatge 2 etc.
Els onze agraciats ara han d'esperar la confirmació d'idoneïtat per part de Conselleria i, per ara, hauran d'acudir divendres que ve a l'oficina de la urbanizadora Constitució, constructora de l'edifici, a recollir la informació detallada de l'habitatge que els correspondria si hi resulten  aptes. De la mateixa manera, dimecres que ve dia 18 de juny, els afortunats hauran de confirmar el seu interès per la VPP i iniciar el procediment de sol·licitud formal a l'administració autonòmica. Després d'obtenir l'aprovació de la Conselleria, els agraciats podran cristal·litzar la compra.
El procés podria acabar en pocs mesos i “per a l'últim trimestre de l'any preveiem que cada propietari puga fer ús ja del seu nou habitatge de protecció pública” augurava Forner.
Peníscola disposarà després de l'estiu d'11 VPP construïdes i adjudicades i, en un termini inferior a un any, comptarà amb 20 habitatges més pendents d'adjudicació. “D'aquesta manera les persones interessades que hagen pogut quedar-se fora del procés o que no hagen estat agraciades en aquest sorteig, podran tornar a intentar-ho l'any que ve” assegurava l'alcalde, Andrés Martínez, “la voluntat del nostre equip de govern és la de facilitar als joves i als ciutadans amb rendes més baixes l'accés a un habitatge digne alliberant sòl públic i promovent la construcció d'habitatges protegits”, afegia.
Els habitatges sortejats es troben en la urbanització Llandells 2, en un bloc de quatre alçades i amb places de garatge. Cadascuna disposa de 90m2 i els dos habitatges del quart pis tenen una terrassa de més de 40m2. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola