Notícies

;
06 junio 2008

V Jornades Gastronòmiques del Caragol Punxent

La gastronomia de Peñíscola és protagonista entre els dies 6 i 15 de juny amb la celebració de la cinquena edició de les Jornades Gastronòmiques del caragol punxent i el llagostí promogudes pel Patronat de Turisme Municipal. La degustació dels caragols i llagostins presentats en diferents figures per l'Associació Gastronòmica Ciutat de Peníscola ha inaugurat avui aquestes jornades culinàries dedicades a productes de mar amb la presència d'Andrés Martínez, alcalde de Peníscola, i Rafael Suescun, president del Patronat de Turisme.

La directora Dolores Payás, i els actors Manuel Tallafé, Juan Cruz, Javivi, Albert lozano, Roberto Noya, María Casal i Jesús Guzmán han estat presents en l'acte inaugural celebrat en el marc del XX Festival Internacional de Cinema de Comèdia de Peníscola.


Menús degustació en vint-i-un restaurants de Peníscola

Vint-i-un establiments del sector de la restauració de la ciutat inclouran en la seua carta un menú degustació elaborat amb els productes estrella de la cuina peniscolana com a ingredients. Els restaurants en què en aquesta edició es poden assaborir els plats per un preu que oscil·la entre els 30 i els 50 euros són Ca Martí-Muramar, Casa el Mañico, Casa Joan, Casa Vicent, Chiki, El Caracol, El Cid-Tío Pepe, El Peñón, El Pescador, Germano, Hogar del Pescador, Hostería del Mar, La Cabaña, Les Doyes, Mandarina, Porteta, Roca-Mar, Simó, Txalupa, Xulos i L'Àncora. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola