Notícies

;
03 junio 2008

Ballester: “L'Espai Jove de Peníscola serà un referent per als jóvens de la comarca"

El director general de Joventut, Adrián Ballester, ha visitat aquest matí l'Espai Jove de Peníscola, on s'ha reunit amb els responsables dels diferents serveis i ha anunciat “les pròximes iniciatives en matèria juvenil, en les quals l'espai de Peníscola té un paper fonamental”.

Adrián Ballester ha destacat la importància dels Espais Joves a l'hora d'acostar les polítiques juvenils del Consell i de donar a conéixer tots els recursos i avantatges existents. “Volem que aquest espai siga un referent per a tots els joves del Baix Maestrat, una autèntica oficina comarcal”, ha indicat

L'espai jove de Peníscola situat en el carrer Juan José Fulladosa Sanz, 29 (Casa de Cultura) convidarà els responsables de joventut dels municipis de la comarca a unir-se en iniciatives com el Carnet Jove amb descomptes i avantatges per als joves. També els comerços i establiments de les diferents localitats del Maestrat podran sumar-s'hi.

Així mateix, els espais són un motor per a la difusió de la informació que l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) proporciona als joves. “L'Espai de Peníscola és un exemple de la descentralització dels serveis que presta l'IVAJ en les comarques en les quals hi ha una important densitat de població juvenil i acostar-los així als seues destinataris”, ha indicat Ballester

Posteriorment, el director de Joventut ha visitat l'Ajuntament de Peníscola, on ha mantingut una reunió amb l'alcalde, Andrés Martínez i la regidora de Joventut, Mª Amparo Bayarri.

Espai Jove


Els espais joves són centres de recursos en els quals els joves poden obtenir informació general i tenen la possibilitat d'accedir directament a les activitats i els programes promoguts per l'IVAJ, com campaments, cursos d'idiomes, voluntariat, Eurocursos i també a iniciatives d'altres organismes i institucions d'àmbit públic o privat.

Els serveis d'informació es complementen amb la creació de dues assessories especialitzades, una de caràcter laboral, en la qual s'atenen de forma específica els temes relacionats amb l'educació, la formació i l'ocupació, i una altra de caràcter juridicoempresarial, en la qual els usuaris de l'Espai reben assessorament en matèries com habitatge, creació d'empreses, etc. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola