Notícies

;
30 mayo 2008

I Setmana Esportiva a Peníscola

La Primera Volta Popular a peu per la Serra d'Irta, una de les activitats centrals de la programació.

Entre el 31 de maig i el 8 de juny Peníscola celebrarà la seua festa de l'esport aprofitant el final de les diferents competicions, en la qual es congregarà una mostra representativa de cada esport que es pot practicar en la Ciutat en la Mar.

“Des del futbol fins al senderisme, passant per l'handbol, el bàsquet, el ciclisme o la pesca, l'oferta esportiva de Peníscola es veurà representada en les diferents jornades de la Setmana Esportiva” explicava el regidor d'Esports, Jesús Ayza.

Iniciant amb la clausura de les activitats esportives de la Universitat Popular diumenge que ve dia 1 de juny, la setmana de l'esport a Peníscola acollirà un concurs de pesca sènior i infantil, triangulars de bàsquet, la copa futbol sala, handbol platja “i un interessant taller de llançaments d'atletisme que conduirà el reconegut llançador de pes Daniel Anglés, natural de Peníscola”, confirmava l'edil. “A més, aprofitem l'ocasió per a fer coincidir el final de la setmana esportiva amb l'arribada de la II Ruta Cicloturística del Papa Luna, el diumenge dia 7 de juny, i hem inclós també en el programa una interessant iniciativa del Centre Excursionista Serra d'Irta, que ha organitzat la Primera Volta Popular a peu” ampliava Ayza.

La Volta té prevista una durada de set hores per a completar un total de 20 quilòmetres. “Esperem que les inscripcions superen la centena” manifestava Jordi Pau, president del Centre Excursionista, qui afegia la voluntat de mostrar els llocs més emblemàtics del parc natural en la ruta que passarà per punts com la Bassa Groga, Vistahermosa, Sant Antoni, el Mas del Senyor o el Coll d’en Berri.

Sota la marca “Peníscola és esport”, la Regidoria d'Esports pretén promoure la pràctica esportiva en les seues diferents modalitats i possibilitats i aquesta setmana “es concep com un aparador de les possibilitats que oferix la ciutat per a tots aquells que vulguen gaudir de l'entorn de Peníscola i la vida saludable, tinguen l'edat que tinguen” completava l'edil de l'àrea.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola