Notícies

;
20 mayo 2008

El Patronat Provincial aposta pel cinema a Peníscola

El Festival Internacional de Cinema de Comèdia de Peníscola rebrà el suport del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de Castelló a través de la subvenció de 72.000 € per a la seua organització. I l'informe que així ho acredita valora el Festival com “un esdeveniment que al llarg de les XIX anteriors edicions ha col·laborat efectivament en la promoció de Costa del Azahar, possibilitant la difusió de la marca turística tant en el mercat nacional com en l'internacional i recolzat en un producte de qualitat”
A tot això l'informe del Patronat Provincial resol que el “Festival Internacional de Cinema de Comèdia de Peníscola és l'únic esdeveniment de les seues característiques que se celebra en la província de Castelló, així com les seues particularitats, és el que el fan exclusiu i singular”.
Per tot això la Diputació segueix donant suport el Cinema a Peníscola un any més en la present edició.
Per la seua banda, el president del Patronat Municipal de Turisme de Peníscola, Rafael Suescun, valora “positivament que el Patronat Provincial done suport decididament el Cinema en el municipi perquè la unió fa la força i tots els suports són pocs per a la contribució al creixement del Festival”
En la seua XX edició, el Festival d'aquest 2008, presenta moltes novetats que l'organització desvetlarà a mesura que s'acoste la data d'inauguració de la setmana de cinema en la Ciutat a la Mar, el pròxim dia 31 de maig. D'antuvi, Leslie Nielsen, destacat actor de comèdia, protagonista de la saga  Aterriza como puedas, entre unes altres, serà una de les estrelles que trepitjaran l'estora roja a Peníscola. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola