Notícies

;
19 mayo 2008

Rastre benèfic a Peníscola

L'Associació d'Amics de la Cultura Espanyola van organitzar el cap de setmana passat un mercat benèfic.
Amb la col·laboració de socis i amics de l'entitat, aquesta agrupació de residents a Peníscola, naturals de diferents països europeus, se solidaritza amb els més desfavorits.
Roba, objectes decoratius, llibres i una infinitat d'articles s'ha posat a la venda en el Casal Municipal que va estar concorregut des de primera hora del matí i fins a mitja vesprada.
La recaptació d'aquest peculiar rastre encara no està comptabilitzada però la gran afluència de públic augura resultats molt positius.
L'alcalde del municipi, Andrés Martínez, no va voler perdre's la possibilitat de participar en el mercat i arreplegar-hi les impressions dels participants: “la il·lusió i el treball de l'agrupació i els participants en aquest rastre benèfic és una mostra de la integració dels diferents col·lectius naturals d'altres països que conviuen des de fa anys amb la resta de veïns de Peníscola. La seua preocupació i participació en la confecció de l'agenda de la nostra ciutat és digna d'agraïment i m'omple d'orgull”, manifestava l'edil. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola