Notícies

;
16 mayo 2008

Els veïns de Peníscola aparcaran gratis en zona blava gràcies a una iniciativa de l'Ajuntament

Els pròxims mesos de juliol, agost i setembre, Peníscola activarà la zona blava d'aparcament per l'increment del parc automobilístic en el municipi, tal com és habitual amb l'arribada de la temporada turística.
A petició i com a iniciativa de l'alcalde, Andrés Martínez, en el plec de condicions per a l'empresa explotadora de la zona ORA s'incorpora la creació d'una targeta per a veïns de Peníscola que, empadronats en el municipi i pagadors de l'impost de circulació, puguen estacionar en una zona determinada sense càrrec.
Amb aquesta mesura l'Ajuntament pretén que els veïns i veïnes del municipi se senten el menys agreujats possible per l'activació de la zona blava, tal i com comentava l'edil de trànsit, Agustín Roca.
Previsiblement l'empresa encarregada de la gestió i supervisió de zona blava a Peníscola obrirà una oficina d'atenció al públic on aquells veïns registrats en el padró municipal que paguen la taxa de circulació en l'Ajuntament, podran sol·licitar la targeta en qüestió i triar la zona ORA en la qual, bé per motius de residència o bé per lloc de treball, els siga útil estacionar de manera gratuïta.
En relació amb la revisió de la zona d'estacionament de pagament, l'Ajuntament va aprovar ahir en Ple l'ampliació de la zona blava i la incorporació de zona verda en àrees comercials com l'Av. d'Espanya, antiga José Antonio. “L'objectiu d'incorporar la zona verda és augmentar la rotació de vehicles que, a petició dels comerciants, s'establirà en un màxim de dues hores d'estacionament” comentava Roca.
Les noves zones de pàrquing amb zona blava es concentraran enfront del Palau de Congressos i a la Urbanització Peñismar. “Les noves zones blaves tindran la peculiaritat que l'import de l'hora disminuirà a mesura que augmente el temps d'estacionament” explicava Roca, a la qual cosa afegia que “amb això s'afavorirà i organitzarà l'aparcament premiant els usuaris amb la rebaixa del preu”. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola