Notícies

;
15 mayo 2008

Ivan Lins posposa un dia la seua actuació en el Festival de Jazz de Peníscola

Comença la venda d'abonaments per als concerts del Festival


L'intèrpret i compositor brasiler encarregat d'inaugurar la secció oficial del V Festival Internacional de Jazz de Peníscola, Ivan Lins, s'ha vist obligat a posposar 24 hores la seua actuació del divendres 4 de juliol per causa d'un problema d'agenda en la seua gira europea. L'actuació tindrà lloc, doncs, el dissabte 5 de juliol, a les 23.00 hores.

Com a conseqüència d'aquest canvi, les dues exposicions de fotografia que Castelló Cultural ha organitzat en paral·lel al festival, seran inaugurades també el mateix dissabte, 5 de juliol.

A més, perquè els dies d'actuació siguen consecutius, l'organització del festival ha decidit traslladar al divendres 4 de juliol l'actuació de la Jazz Street Marching Band que estava prevista per al dia anterior. El concert tindrà lloc a la cafeteria del Palau, a les 23 hores.

Abonaments a la venda

D'altra banda, Castelló Cultural traurà a la venda demà dijoius els abonaments del festival, que tindran un preu de 90. Els abonaments poden adquirir-se a les taquilles del Palau de Congressos de Peníscola, de l'Auditori i del Teatre Principal de Castelló, així com a través de Servientrada (www.bancaja.es) i de les tendes de El Corte inglés.

Si tenim en compte el preu de les entrades per separat (25 euros els tres primers concerts, i 40 euros el concert de Diana Krall), l'adquisició de l'abonament per als quatre concerts del festival suposa un estalvi del 25 %. Les entrades soltes podran adquirir-se a partir del pròxim 15 de juny.


Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola