Notícies

;
15 mayo 2008

Quaranta agents russos visiten Peníscola per a incloure-la en els seus catàlegs com a destinació estrella

Natalie Tours, el major emissor de turistes russos cap a la costa espanyola, ha triat Peníscola com a destinació estrella. Després d'uns quants anys de relació entre ambdós països, gràcies a la col·laboració del Patronat Municipal de Turisme de Peníscola, Natalie Tours ha publicat la Ciutat a la Mar en el seu fullet de destinacions per al 2008.
Sehrs Tourism, ha sigut el receptiu que ha coordinat el viatge de familiarització per a la quarantena d'agents que han visitat el municipi aquests dies.
La recepció per part de les autoritats va tindre lloc diumenge, dia en què es va iniciar la visitat per a continuar amb l'habitual al castell de Peníscola, les platges i les diverses infraestructures turístiques de què disposa el municipi.
“La mitjana d'estda del client rus a Peniscola és de 10 nits, per la qual cosa el client rus és un mercat potencialment interessant per a la nostra planta hotelera” valorava l'edil de l'àrea, Rafael Suescun, a la qual cosa afegia “la importància d'aquests viatges de familiarització amb la destinació per a nous mercats emergents com el rus”.
D'altra banda, la responsable de Sehrs en la zona, Pilar Araoz, ha comunicat “ la sorpresa dels agents per l'alta qualitat de la planta hotelera i el seu posicionament cap al segment familiar” Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola