Notícies

;
09 mayo 2008

Leslie Nielsen, protagonista de Aterriza como puedas, invitat especial del Festival de Cinema

La vintena edició del Festival de Cinema de Peníscola portarà a la Ciutat a la Mar la presència d'un dels actors còmics més consagrats del panorama internacional, Leslie Nielsen, protagonista de la famosa saga de Aterriza como puedas, amb quasi dues-centes pel·lícules en el seu historial és un referent dins del cinema de comèdia.
Manuel Tallafé, director de la present edició, ha destacat la versatilitat de l'actor i el gran èxit de les pel·lícules que ha protagonitzat Nielsen.
Tallafé, que s'estrena en aquesta edició, com a director del certamen audiovisual, ha comunicat la seua “gran il·lusió” per aquest projecte i la seua voluntad per “recuperar l'ànima del Festival” intentant potenciar l'interés de les distribuïdores per estrenar els seus treballs a Peníscola “seduint el sector amb la qualitat d'aquest” i portant el Festival a públic de totes les edats.
En aquesta mateixa línea, José María Rial, co-gerente del Festival, ha manifestat la voluntat de l'equip organitzador per “potenciar i promoure el cinema des dels més jóvens creant seccions especialment dedicades a ells”, com per exemple el primer Concurs de video-clips d'Espanya o les Classes Magistrals d'Edició programades, així com el cicle de cinema de comèdia infantil que comptarà amb tallers i xiquets en el jurat.
Quant a la programació, Joaquín “Quino” Maroto, responsable d'aquesta, ha confirmat que totes les pel·lícules que es presenten a secció oficial són inèdites i s'estrenaran a Peníscola, a més d'avançar que les projeccions es dividiran en diversos cicles un d'aquests dedicat al muntador de cinema José Salcedo, professional al qual es farà un homenatge durant el certamen. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola