Notícies

;
29 abril 2008

Tot llest per a Inmotur

INMOTUR Maestrat arrenca amb el propòsit ferm de convertir-se en el gran aparador immobiliari i turístic del nord de la província de Castelló.

El I Saló Immobiliari i Turístic del Maestrat (INMOTUR MAESTRAT 2008), amb el patrocini del Patronat Municipal de Turisme de l'Ajuntament de Peníscola, comença el dijous 1 de maig amb el ferm propòsit de convertir-se en el gran aparador immobiliari i turísic del nord de la província de Castelló.

Les bones expectatives que presenta, en principi, el pont de maig per a la Ciutat a la Mar, dibuixen un panorama positiu per a INMOTUR Maestrat 2008 que tindrà com a escenari extraordinari el Palau de Congressos de Peníscola com a plataforma de promoció i divulgació dels productes que ofereixen els participants ene aquesta primera edició del Saló.

La inauguració està prevista per al dia 2 de maig a les 10.15 hores. Comptarà amb l'assistència del vicepresident de la Diputació Provincial de Castelló, Luís Tena i l'alcalde de l'Ajuntament de Peníscola, Andrés Martínez.

Seguidament, se celebrarà una primera taula redona (10.30 hores) que abordarà l'urbanisme de la comarca. Plans Generals d'Ordenació Urbana, oportunitats de futur, col·laboració entre ciutats per a una futura àrea metropolitana, entre altres qüestions importants, com afrontar els reptes de futur per a esquivar la crisi del sector.

Una segona taula redona (11.30 hores) tractarà els temes que afecten el sector turístic. Nous reptes davant la desacceleració, un pla “renove” per al turisme, així com els nous segments de desenvolupament turístic com el golf, la nàutica, el turisme cultural, sense oblidar, l'interior com a oferta complementària al de la costa.

El I Saló Immobiliari i Turístic del Maestrat (INMOTUR MAESTRAT 2008) es planteja com una excel·lent ocasió de negoci per als que busquen casa en una comarca en constant creixement i de gran potencial econòmic i turístic. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola