Notícies

;
24 abril 2008

D’Nash inicia aquest cap de setmana la seua gira nacional a Peníscola

Ony, Basty, Mikel i Javi, els integrants del grup D’Nash inician demà divendres D’Corazón, una marató d'activitats en convivència amb més de quatre-centes fans de tot el territori espanyol i de la resta dels 31 països en què compten amb club de fans oficial. Anglaterra, Mèxic, Finlàndia, Grècia o Turquia són alguns dels països que estaran representats a través de les seues fans en la trobada.

Entre els distints actes previstos per a aquest cap de setmana a Peníscola en l'agenda de D’Corazón, s'inclou el concert de presentació del seu nou treball Todo va a cambiar, amb el qual D’Nash inicia su gira nacional.

Al concert, previst al Palau de Congressos de Peníscola per a dissabte a les nou de la nit, s'uneixen un conjunt d'actes que el grup compartirà amb les seues fans durant tot el cap de setmana: la firma de discos, una sessió de fotos, una classe magistral de ball amb la coreògrafa del grup així com esmorzars que compartiran Ony, Basty, Mikel i Javi amb les seues admiradores.

D’Nash, malgrat ser un grup jove amb tres anys d'existència i amb integrants amb una mitjana d'edat per sota dels trenta, ha aconseguir ja grans èxits. Amb la participació en el Festival d'Eurovisió l'any passat es van donar a conéixer per mig món i van ocupar durant onze setmanes la llista dels discos més venuts a Estpanya i van obrir mercat a països com Austràlia o Canadà, on actualment hi ha club de fans oficial.
D’Nash des del certamen musical ha treballat per mantenir-se al cim i presenta aquest cap de setmana a Peníscola el seu nou treball amb Amanda com a single.

Per la seua banda, el president del Patronat de Turisme de Peníscola, Rafael Suescun, es mostra satisfet i agraït per acollir en el municipi un esdeveniment de la magnitud de D’Corazón “ja que Peníscola mereix formar part d'aquest tipus d'actes que mouen tanta gent, ja que es converteixen en ambaixadors improvisats del municipi quan tornen als distints punts d'origen”, a més, valora la idoneïtat de Peníscola per al desenvolupament d'aquest tipus d'esdeveniments: “disposem del Palau de Congressos i d'una planta hotelera i oferta complementària més que suficient per a complir amb les expectatives de l'organització”.
D'altra part, el grup d'artistes, s'han mostrat molt emocionats de visitar la Ciutat a la Mar i de protagonitzar la primera convivència con les seues fans en un entorn privilegiat com Peníscola.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola