Notícies

;
17 abril 2008

Immotur Maestrat 2008

De l'1 al 3 de maig de 2008, el Palau de Congressos de Peníscola acull el I Saló Immobiliari i Turístic del Maestrat (INMOTUR Maestrat 2008). Una interessant iniciativa que naix amb l'objectiu de promoure i potenciar no sols l'oferta immobiliària de la comarca del Maestrat i Els Ports sinó també la turística.
Amb el patrocini del Patronat Municipal de Turisme de l'Ajuntament de Peníscola i organitzat per la firma Habitania Grupo, INMOTUR Maestrat 2008 pretén convertir-se en un espai multisectorial únic on el visitant no sols podrà informar-se de les promocions immobiliàries i turístiques de les empreses i poblacions participants, sinó que també tindrà l'ocasió de visitar diferents estands relacionats, per exemple, amb la construcció d'una casa. També s'han programat activitats culturals i d'animació perquè INMOTUR Maestrat 2008 siga atractiu per a tot tipus de públic, especialment per als qui hagen decidit passar el pont de maig a Peníscola o a poblacions dels voltants.
INMOTUR Maestrat 2008 pretén consolidar no sols el potencial econòmic i turístic de Peníscola a nivell de la província de Castelló i fins i tot de la Comunitat Valenciana sinó de la mateixa comarca del Maestrat i els Ports. A més, INMOTUR Maestrat 2008 vol convertir-se en fòrum d'opinió i debat d'un sector que està buscant solucions immediates davant la situació que s'ha creat en l'actualitat. En aquest sentit, s'està treballant en un complet programa d'actes on els professionals del sector immobiliari i turístic podran expressar les seues idees i propostes de futur.
Un dels primers objectius de l'organització d'INMOTUR Maestrat 2008 és recuperar la confiança del consumidor en sectors tan importants per a l'economia de ciutats com Peníscola, bandera del turisme valencià. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola